//
you're reading...
долни инсинуации

Fuck’n Райнер

rainer.jpg 

Сигурно е на 70 години. Албинос е, и дългата му бяла коса е започнала да пожълтява от възрастта и цигарите, а на всеки пръст носи уникални пръстени в две основни теми – черепи и порно сценки. В неговия случай е съвсем естествено, дори някак задължително. Той е човекът открил и/или продуцирал легендарни групи като fuck’n Motorhead, Manowar, Saxon…  

Живее в малко градче някъде в средата на Германия, май е близо до бившата Източна, в къща от 12-ти век. Стените й са метър дебели и на перваза на прозореца, точно откъм училището, се мъдри впечатляваща 50-тина членна групичка от миниатюрни астерикси, обеликси и други fuck’n гали. На другия перваз, който не е откъм училището е подредил респективна и респектираща колекция от манга фигурки, правещи секс по най-различни интересни начини. Или поне той ги нарича манга. Само затова, любопитните ученичета, които спират да позяпат астериксите през прозореца, никога не получават покана да разгледат отвътре. 

Почитател е на еротиката в живописта и цялата му къща е украсена с нея. Напоследък този факт притеснява настоящата му жена – 20-тина и малко годишна китайка, образована и красива – поради приближаващото посещение на майка й.

Fuck’n Chinese! – Възкликна по едно време, без връзка с горното. – Тия fuck’n жълти копеленца са ми откраднали пръстените. Ти разбираш ли? Видяли са някъде снимка с моите fuckn’ пръстени и са ги гепили. Сега ги произвеждат в fuck’n China и ги продават по 5 долара парчето като fuck’n ширпотреба.

Прословутата кучешка глава на Motorhead е инспирирана от един от неговите пръстени. Съществувал е още когато Леми е пеел детски песнички за Деня на майката. Или Деня на бащата. Все пак и Леми е бил дете някога, нали?

Бащата на самия Райнер е бил предаден от чичо му на fuck’n Гестапо, че слуша fuck’n BBC. Гестапо мобилизирали бащата и милостиво го пратили на източния фронт. За сметка на това, чичо му рязко се издигнал във fuck’n Райха и бил пратен като помощник шеф във fuck’n Аушвиц. Там се самоубил след няма и седмица, защото не издържал на това, което правели на евреите. Или го самоубили нацистите.

 Fuck’n идеалист! 

Баща му не само оцелял на фронта, но и прекарал няколко щастливи военнопленнически години в СССР. Щастливи, защото работата в урановата мина взела, че му харесала, пък и бил обгрижван съвсем индивидуално и редовно от местната медсестра. След войната се завърнал в Германия и ето ти го след време Райнер. Личният бунт на Райнер започнал с това, че съвсем млад се сдобил с пламенни комунистически убеждения и дори странал шеф на компартията в регионето. Горкият му баща трябвало да търпи ежеседмични обиски и разпити, провеждани от fuck’n западногерманските тайни служби силно заинтригувани от връзката между убежденията на сина, престоя на бащата в СССР и близоста с ГДРейската граница. Правели го почти до 89-та. 

Май не се интересува много от политика сега. Освен, че като всички немци-кореняци е fuck’n pissed off от политиката на „вината” провеждана целенасочено от немските правителства от години насам.

 Дават немско гражданство на всеки fuck’n руснак, чиято баба е притежавала fuck’n немска овчарка! – възкликва докато гали своето малко вълче, чисто бяло, от рядка разновидност на породата. 

Намерил си е нова група, която да продуцира. Адски обещаваща банда на име Beloved Enemy, чийто фронтмен е към 2.10 м и изглежда като чудовището на Франкещайн. Свирят нещо, което прилича на мелодичен скандинавски индъстриал траш метъл*, а чудовището вади супер нисък богат глас, с който успява хем да реве, хем да вие върху жиците. При това твърде издържано от музикална гледна точка.

 Ти разбираш ли, че тоя пич досега е бил fuck’n имитатор на fuck’n Елвис? Няма такъв fuck’n войс! Пускаме ги да подгряват Manowar и после ще видим. 

Мда, ослушвайте се.

–––––––-

*Добре де, нямам идея какво е. Обаче чудовището е много перспективно, заклевам се. 😀

Реклами

Дискусия

4 thoughts on “Fuck’n Райнер

 1. welcome fuck’n back! липсваше ни, но от горното написано си личи, че ние на теб не.. 🙂

  Posted by a-tipova | март 29, 2008, 15:53
 2. I fuck’n miss my self …
  Кликах, клюцах – скука. Всичко съм си прочела по три пъти вече 😀

  Posted by marsian | март 29, 2008, 21:24
 3. Това бил значи онзи Райнер, за който разказваше, нали?
  Марсианско маниашко е, заредила си се с енергия, виждам.

  Posted by mislidumi | март 31, 2008, 00:24
 4. А това с непрестанното насаждане на вина е много болна тема в немското общество. Много е странно как функционира този механизъм и той обяснчва и много явления в модерна Германия. Наприемер това, че като никъде другаде по света, патриотизмът тук е мръсна дума.

  Posted by mislidumi | март 31, 2008, 00:26

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Реклами
%d блогъра харесват това: