//
you're reading...
Blogroll, безстопанствени

Top Gear, топ!

Благодарение донякъде на естествената ми склонност, донякъде на епичните усилия на сина ми да ме приобщи, все повече харесвам предавания от типа на MythBusters*. Разбирай, такива, в които откровени откачалки получават заплата, за да си правят изперкали експерименти с най-невероятни вещи, субстанции и устройства за радост на уважаемата публика.

 

В неделя, след старателно избягване в продължение на месеци, попаднахме заедно с ГДВ на Top Gear, за да прекараме следобеда в щастливо хилене, цвилене и тупане по коленете.

 

Начинът, по който се предава иначе съвсем откровенното рекламно послание в това шоу ме изкефи максимално, и съвсем отделно от тоталното забавление да гледам как:

А) група изперкали автомобилни състезатели са наети да участват в carball мач. Разделени са на два отбора, като всеки управлява дребосъчкава Toyota Аygo и гони възвишената цел да вкара футболна топка с диаметър над метър в противниковата врата, посредством шут с колата. Изводът: Купете си ситроен от същия клас, защото е съвсем същият и с 2К по-евтин! И от същия завод.

Б) лудият водещ прави тест на Range Rover Sport V8 Supercharged (ор съмтинг), бягайки за живота си от твърде подвижното оръдие на някакъв твърде бърз, маниашки и съвсем истински танк през пресечена местност. Изводът: Купете си нормалния Discovery, защото седейки в спортния, ще трябва да гледате колегата с нормалния отдолу-нагоре. А не бива така.

 

Заминавам за Градина, където категорично няма да гледам телевизия. Чак ме е яд.

 

 

–––-

*Обаче, не и Brainiac, щото те са врази. Не знам защо са врази, но…

Advertisements

Коментари

Все още няма коментари.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: