//
you're reading...
живот ООД

докосване

Отмъщение изпищя.

Беше здрав и пъргав – а беше и красавец – беше гъвкав и притежаваше силата на десет слона или на 3 разярени бика, или на 2 тигрици, или на един руснак от соц-реалистична повест. Бе, як си беше. Продължи да пищи.

Добри Намерения го гледаше премрежено, включила на автопилот. После бавно дръпна ръката си от рамото му. Тогава Отмъщение намали и после спря да пищи. Направи две крачки извън обсега на Добри Намерения, подсмръкна няколко пъти, изплю се на пода и седна, загледан в плюнката.

Добър Късмет и Лош Късмет влетяха в залата почти едновременно. Лош Късмет изви ръцете на Добри Намерения, нежно, като рехабилитатор, а Добър Късмет клекна до Отмъщение, извади малка смачкана хулиганка, и му я подаде. Отмъщение трепереше, затова Добър Късмет му я издърпа от ръцете, отвори я и я подаде пак. Отмъщение отпи и се разрева с глас. Междувременно, Добри Намерения изключи автопилота и тръгна покорно след Лош Късмет към вратата, като по пътя срита пистолета на Отмъщение. Никой не чу как се изтъркаля по целия под и как изтрака, когато се заби в бюрото на…Advertisements

Коментари

3 thoughts on “докосване

  1. Тъжно сякаш ;(

    Posted by Иво Рашев | октомври 27, 2010, 18:19

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: